1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CTD

Discussion in 'Support Center' started by Travis, Feb 25, 2015.

  1. Travis

    Travis Community Manager

    Country:
    United Kingdom
    Joined:
    Feb 7, 2015
    Messages:
    152
    Likes Received:
    3
    [​IMG]
    By the way, @Texashawk you need to update the URL.
     
    #1
  2. Zireael

    Zireael Alpha Tester
    Testing The Galaxy, One Star At A Time

    Country:
    Poland
    Joined:
    Feb 10, 2015
    Messages:
    26
    Likes Received:
    2
    Built a second class II starbase in a system, in order to widen the mission range so that I can reach one of my systems...
    I guess something went wrong in the updating map code.
     
    #2
  3. Texashawk

    Texashawk Developer
    Staff Member Developer Forum Admin

    Country:
    United States
    Joined:
    Dec 17, 2014
    Messages:
    464
    Likes Received:
    63
    Ok. I'll track that down. Thanks Zireael for the report and the circumstances!

    BTW, was this after a loaded save game or was this a fresh game?

    Steve
     
    #3
  4. Zireael

    Zireael Alpha Tester
    Testing The Galaxy, One Star At A Time

    Country:
    Poland
    Joined:
    Feb 10, 2015
    Messages:
    26
    Likes Received:
    2
    A fresh game. Fortunately I saved a few turns earlier, so I might get back to this game today or tomorrow and see if the error occurs again in the same situation.
     
    #4
  5. Texashawk

    Texashawk Developer
    Staff Member Developer Forum Admin

    Country:
    United States
    Joined:
    Dec 17, 2014
    Messages:
    464
    Likes Received:
    63
    I can not seem to reproduce this error. Can you send me the save game file? My email is texashawk76@yahoo.com. This would help tremendously. Thanks!

    -Steve
     
    #5

Share This Page